WEC: Toyota fica ordre en la segona sessió d’entrenaments a Monza, Peugeot confirma el bon debut

Toyota ha tornat al liderat en una accidentada FP2 a Monza aquest matí, en què Brendon Hartley ha marcat el ritme amb el Toyota GR010 Hybrid número 8. El neozelandès ha superat el nou Peugeot 9X8 Hypercar en una sessió molt ajustada que podria indicar una batalla dura a Monza.

Porsche segueix mantenint un lleuger avantatge sobre Ferrari a LMGTE Pro, ja que el temps de Gimmi Bruni fa ombra al millor de Miguel Molina al Ferrari 488 GTE Evo nº 52.

Els guanyadors de LMP2 del 2021, United Autosports USA, lideren la categoria de LMP2 amb Filipe Albuquerque marcant el millor temps, mentre que a LMGTE Am, Porsche avantatja Ferrari i els quatre primers estan separats per una escassa diferència de 0.079s.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments