FÓRMULA 1: Haas creu que la nova normativa és tot un encert

És un fet: el nou reglament de la Fórmula 1 permet als equips més petits apropar-se una mica als equips més grans. Almenys això és el que diu Gunther Steiner, líder de l’equip de Haas.

Tot i que alguns equips, com Williams i Aston Martin, han modificat molt el seu monoplaça, Haas assegura que cada cop millora ajustant la configuració del seu monoplaça:

“Cada cop estem més segurs de com hem fet per afinar el nostre cotxe”

Kevin Magnussen coincideix:

“Durant un temps, això ens va donar més progrés que qualsevol part nova. Però també és cert que de moment els guanys són cada cop més petits”,

El danés diu que és el motiu pel qual ara està més a prop d’obtenir una actualització a Haas, i Steiner creu que valdrà “més de dues dècimes”:

“No ens haguéssim esforçat tant per menys que això”

Steiner entén que el límit pressupostari és molt important per equilibrar més la graella, destacant també les noves regles:

“Crec que és una mica més difícil del que era abans, perquè les millores que han fet avui els equips no han estat tan grans com fa anys. És molt més difícil trobar rendiment amb aquestes normatives tècniques que abans. Així que també hem de dir que aquesta normativa tècnica és força bona”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments