FÓRMULA 1: Prèvia i horaris del GP de França 2022

Després d’una breu setmana de descans, la Fórmula 1 es reprèn aquest cap de setmana amb el GP de França al Circuit Paul Ricard. Le Castellet acull la prova que marca l’inici de la segona meitat de la temporada, ja que és la 12a de les 22 previstes.

Max Verstappen (Red Bull) lidera el campionat amb certa comoditat. Tot i no haver tingut una cursa fàcil a Àustria, el vigent campió està 38 punts per davant de Charles Leclerc (Ferrari), que arriba amb la motivació extra d’haver tornat al camí dels triomfs a la prova anterior. Sergio Pérez (Red Bull) arriba després de la seva tercera retirada de la temporada, quedant ja a 57 punts de la part alta.

Carlos Sainz (Ferrari) també busca reaccionar davant la seva retirada a Àustria per mantenir almenys les esperances de lluitar pel títol. George Russell (Mercedes) protegeix el cinquè lloc del seu company d’equip Lewis Hamilton, que es troba en una ratxa de tres podis consecutius. Competint a casa i amb l’equip Alpine, Esteban Ocon intentarà repetir el que va fer a Àustria: el cinquè lloc, el seu millor resultat de l’any fins ara.

No hi faltaran motius d’interès amb l’esperada cursa Paul Ricard, en un GP de França els horaris del qual podeu conèixer íntegrament a continuació.

Divendres 22 de juliol

Entrenaments Lliures 1: 14 h

Entrenaments Lliures 2: 17 h

Dissabte 23 de juliol

Entrenaments Lliures 3: 13 h

Classificació: 16 h.

Diumenge 24 de juliol

Cursa (53 voltes): 15 h.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share