FÓRMULA 1: Ferrari comença liderant el GP de França 2022

Ferrari acaba el primer dia a Le Castellet de la millor manera possible. Després de marcar el millor temps durant els primers lliures, la marca ha guanyat el seu segon duel contra Red Bull. Carlos Sainz (1’32″527) amb goma tova queda 5 dècimes (+0,550) per davant de Charles Leclerc i aquest (+0,101) amb Max Verstappen. Per darrere, Mercedes ocupa el quart i cinquè lloc, però no podia unir-se a la lluita pel primer lloc.

Tardàvem 15 minuts a veure els dos Red Bulls i el Ferrari de Charles Leclerc a la pista. Per escalfar, el monegasc feia el millor temps provisional, a 6 dècimes de George Russell. Max Verstappen responia amb calma amb els millors primer i segon sector.

Carlos Sainz havia pres la decisió de posar pneumàtics tous des de la seva primera tirada. Una decisió que li permetia recuperar la millor volta amb 0’8s d’avantatge sobre els dos pilots que anaven amb els mitjos. Mick Schumacher, per la seva banda, ha tingut un lleuger ensurt a la curva 11. L’alemany ha perdut la part posterior del seu cotxe i gairebé xoca contra la paret.

Red Bull

Si Red Bull no es pot satisfer amb les 5 dècimes respecte Ferrari, l’actuació de Sergio Pérez tampoc ho a aconseguit. El mexicà ha viscut dificultats amb el seu cotxe acabant a més d’un segon i mig de Carlos Sainz.

Mercedes, amb un cotxe actualitzat a França, ha continuat la seva trajectòria ascendent, amb George Russell quart a 0.76s del millor temps, amb Lewis Hamilton aconseguint en la seva primera aparioció del cap de setmana – havent deixat que el reserva Nyck de Vries agafés el seu cotxe a la FP1 – cinquè un parell de dècimes més enrere.

Lando Norris, amb una considerable actualització de McLaren, ha estat sisè, a un segon del capdavant, amb el seu company d’equip Daniel Ricciardo a mig segon, novè. Entre ells hi havia l’Alpha Tauri del local Pierre Gasly i el Haas de Kevin Magnussen, que ha fet un gran pas de l’FP1 a l’FP2.

Fernando Alonso ha estat el líder dels Alpine a la 11a posició, el seu company d’equip Esteban Ocon competint en el seu gran premi de casa ha acabat en la 18a posició, amb Valtteri Bottas tenint la seva primera prova del dia després que Robert Kubica utilitzés la seva Alfa Romeo a la FP1. El finlandès ha estat 12è.

Sebastian Vettel ha acabat en 13a posició, per davant de Yuki Tsunoda – que ha rebut l’actualització d’AlphaTauri per a la segona sessió després que la recopilació de dades inicials al cotxe de Gasly a l’FP1 es considerés un èxit.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share