WRC: Xile preparat per entrar de nou al calendari 2023

La FIA i el promotor estan treballant en el calendari del mundial de ral·lis 2023 com demostra la recent confirmació del Ral·li de Mèxic. Per al 2023 s’espera un calendari format per catorze proves, incloses vuit a Europa i sis fora del vell continent per tornar a un cert equilibri com abans de la pandèmia del Covid-19.

Segons el mitjà local rutamotor.com, la prova estaria preparada per tornar al calendari i sense haver de passar pel tràmit d’organitzar un esdeveniment previ com va succeir l’any 2018.

Excepte sorpresa, Montecarlo, Suècia, Croàcia, Portugal, Sardenya, Finlàndia, Grècia i Catalunya formaran part del calendari. Pel que fa a les proves fora d’Europa, Kènia ja ha signat un acord fins al 2026, Mèxic ho confirmava fa pocs dies i el Japó després de dues cancel·lacions es renovarà lògicament gràcies al suport de Toyota.

Ara queda per saber el destí que es donarà a les actuals proves com Estònia que encara no ha confirmat la renovació, Nova Zelanda que torna aquest any, el retorn de l’Argentia o el projecte d’Alemanya. Sigui com sigui, Xile, que està preparant activament el seu retorn, té molt bones possibilitats de tornar al WRC el 2023 després d’una única edició el 2019 seguida de dues cancel·lacions.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments