TURISMES: Azcona més líder del WTCR 2022 després del cap de setmana a Vallelunga

Al volant d’un Honda Civic Type R TCR de l’equip alemany ALL-INKL.COM Münnich Motorsport, Girolami, que va guanyar la primera cursa de la temporada, va resistir la intensa pressió del pilot basc de Hyundai, Mikel Azcona, per triomfar a l’Autodrom Vallelunga.

El triomf de l’argentí establert a Itàlia a la Cursa 1, sumat al cinquè lloc que va aconseguir a la Cursa 2, l’eleva a la segona posició a la general provisional, a 36 punts del pilot del BRC Hyundai N Squadra Corse, Azcona.

El jove pilot belga Magnus, que va guanyar la Carrera 2 per al Comtoyou Team Audi Sport i es va unir a Girolami en repetir triomf aquest 2022. Nathanaël Berthon va ser segon amb el seu Comtoyou DHL Team Audi Sport i Azcona va aconseguir un altre podi a Vallelunga, a la tercera posició.

L’hongarès Norbert Michelisz va continuar la seva bona ratxa de resultats amb un quart lloc a les dues carreres, les seves 100 i 101 al WTCR. El seu compatriota, Attila Tassi, va ser cinquè per al LIQUI MOLY Team Engstler.

El company d’equip de Berthon, Tom Coronel, va aconseguir la seva primera victòria de l’any al Trofeu WTCR a la Carrera 1, abans que Rob Huff tornés el cop a la Carrera 2 per guanyar la categoria per desena vegada amb el Zengő Motorsport CUPRA León Competició. La Carrera 1 va marcar la participació número 100 de Coronel al WTCR, amb un sisè lloc a la general, la seva millor posició de la temporada fins ara.

WTCR

Els cinc Lynk & Co 03 TCR de Thed Björk, Yann Ehrlacher, Ma Qing Hua, Yvan Muller i Santiago Urrutia no van sortir, entrant a boxs al final de la volta de formació a les dues curses a causa de les preocupacions de seguretat dels pneumàtics de Cyan Racing.

Mentrestant, Mikel Azcona va ser el Rei del Cap de Setmana a la Copa del Món ETCR FIA eTouring Car per a Hyundai Motorsport N, després del seu èxit a les carreres ETCR que van copar l’esdeveniment de Vallelunga.

1MIKEL AZCONA200
2NESTOR GIROLAMI164
3ROBERT HUFF148
4GILLES MAGNUS142
5SANTIAGO URRUTIA137

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments