WRC: Ogier obre la porta al 2023

Ogier, vuit vegades campió del món de ral·lis, es va retirar dels ral·lis a temps complet al final de la temporada passada. Aquest any ha participat en alguns ral·lis del Campionat del Món amb l’equip Toyota, compartint cotxe amb Esapekka Lappi.

El francès va fer el salt al WEC aquest any, però es va retirar després de la tercera cursa. Ogier va poder viure la llegendària carrera de Le Mans, però encara té el somni de competir a la classe reina de Le Mans al volant de l’Hypercar de Toyota.

L’actual campió del món té previst competir al WRC en els ral·lis de Nova Zelanda i el Japó aquesta mateixa temporada. El francès també ha deixat entreveure alguns ral·lis més que també estan en els seus plans de futur.

Ogier va declarar al canal francès BFM Alpes que li agradaria participar al Campionat Mundial de Ral·lis de Monte-Carlo el gener del 2023.

Per descomptat que vull tornar. És el meu ral·li de casa. Estic en una cosa així com de semiretirada, però no estic completament retirat. Continuo sent un pilot de Toyota i faré alguns ral·lis més aquest any.

Empatat a vuit victòries amb Loeb, la primera victòria d’Ogier, però, es va produir el 2009, quan la prova monegasca no formava part del Campionat Mundial de Ral·lis.

És molt probable que intenti pilotar a Monte-Carlo l’any que ve. La carrera és sempre com una festa per a mi, perquè rebo molts ànims dels vilatans. Faré tot el possible per arribar a la línia de sortida.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments