TURISMES: Ferrari presenta el 296 GT3, el nou representant italià als circuits

Ferrari ha presentat el nou 296 GT3, que suposa el retorn a la pista d’un model de la casa de Maranello equipat amb un motor de 6 cilindres, muntat a la part central posterior com el 246 SP.

La marca italiana ja ha donat a conèixer que el nou model, successor del 488 GT3, representa el futur del Cavallet Rampant en les grans curses de turismes, aquell que permet una relació més estreta amb el client i la transferència de tecnologia més coherent. i solucions innovacions per a cotxes de producció.

El nou 296 GT3 neix del 296 GTB, l’última evolució del concepte berlinetta esportiva de dues places de la marca, està equipat amb un motor V6 de 2,9 litres, que ofereix 600 CV a 7250 rpm i un màxim de 710 Nm a 5500 rpm. El motor s’acobla a una caixa de canvis accionada elèctricament de sis marxes, desenvolupada per Xtrac, i canvi de lleves al volant.

Aquest nou Ferrari 296 GT3 presenta un nou enfocament des del punt de vista del disseny i la dinàmica, que, segons la marca Maranello, van ser dissenyats per “oferir un millor rendiment i una conducció més fàcil per a tots els pilots, tant professionals com gentlemans.

A més, el xassís d’alumini permet que el nou Ferrari 296 GT3 tingui un pes de 1250 kg, la qual cosa millora el comportament. Des del punt de vista aerodinàmic, el 296 GT3 ofereix un 20% més de càrrega aerodinàmica que el seu predecessor 488 GT3.

Ferrari ja ha fet saber que el seu nou model està previst que debuti el gener de 2023 a les 24 Hores de Daytona, EUA, on s’alinearà a la categoria GT.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments