FÓRMULA 1: Verstappen marca el millor registre de divendres al GP de Bèlgica 2022

Max Verstappen ha contestat als Ferrari durant els segons entrenaments lliures del GP de Bèlgica. L’holandès ha estat el més ràpid divendres a Spa-Francorchamps, amb un millor temps d’1:45.507. Amb més de 8 dècimes per davant de Charles Leclerc (2n, +0″862), el pilot de Red Bull ha impressionat amb el seu fantàstic temps.

El monegasc fins i tot semblava sorprès a la ràdio: “45″5?! Oh, això és molt ràpid! es va preguntar Leclerc.

Lando Norris (3r, +1″082) ha completat el top 3 a bord del seu McLaren, a més d’un segon del campió del món vigent.

Darrere dels 3 primers, Lance Stroll ha colocat el seu Aston Martin al quart lloc. El canadenc, còmode en condicions canviants, ha aconseguit un bon rendiment als entrenaments lliures 2 acabant per davant del Ferrari de Carlos Sainz (5è, +1″142) i el Mercedes de Lewis Hamilton (6è, +1″386).

El top 10 el completen Fernando Alonso (7è, +1″468), George Russell (8è, +1535), Daniel Ricciardo (9è, +1″748) i Sergio Pérez (10è, +1″839). El mexicà ha estat molt temps als boxes, víctima d’un problema hidràulic al seu Red Bull.

El temps, amenaçador durant tota la sessió, ha empitjorat al final de la sessió amb unes gotes de pluja en els últims 10 minuts. Alguns pilots cometien errors: Mick Schumacher a la sortida de Les Combes i Pierre Gasly al revolt de Brussel·les queien a les noves trampes de grava. Tots els pilots han acabat ràpidament la seva sessió a 5 minuts de la bandera a quadres, abans de tornar a sortir per fer simulacions d’inici al final de la sessió.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments