FÓRMULA 1: Horaris per seguir el GP d’Itàlia 2022

Per tercera setmana consecutiva, els 20 pilots de la graella es troben en un Gran Premi, aquest cop al Temple de la Velocitat a Itàlia, Monza.

La pista situada en un parc als afores de Milà és un dels traçats més destacats de la temporada de Fórmula 1. Present des de l’inici del Campionat del Món l’any 1950, Monza s’ha guanyat la reputació de ser el circuit més ràpid gràcies al seu traçat que ofereix un lloc privilegiat per a llargues rectes i revolts d’alta velocitat. Només 11 revolts son presents la pista de 5.793 km, entre els que destaquen Lesmo, Ascari o la Parabòlica.

El 2021, el Gran Premi d’Itàlia va ser l’escenari del retorn de McLaren al primer graó del podi. Sense una sola victòria des del Gran Premi del Brasil el 2012 amb Lewis Hamilton, la firma de Woking va signar un doblet amb Daniel Ricciardo per davant de Lando Norris. L’australià va tastar el xampany del triomf per primera vegada des del Gran Premi de Mònaco del 2018.

A més de la victòria de Daniel Ricciardo, Monza va ser el lloc del xoc del clímax de la rivalitat entre Max Verstappen i Lewis Hamilton. En la lluita per un lloc al podi, els dos homes van prendre contacte a la primera xicane i van acabar l’un a l’altre oferint una de les imatges més insòlites de la temporada.

El programa del Gran Premi d’Itàlia 2022

Divendres 9 de setembre

Lliures 1 : 14h

Lliures 2 : 17h

Dissabte 10 de setembre

Lliures 3 : 13h

Classificació : 16h

Diumenge 11 de juliol

Cursa : 15h

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments