WRC: M-Sport i Loeb tocats pels Déus durant la primera jornada del Ral·li Acròpolis 2022

La jornada de divendres del Ral·li de l’Acròpolis ha estat per als francesos d’M-Sport, Sébastien Loeb i Pierre-Louis Loubet.

El nou vegades campió del món, que havia deixat anar el liderat al final del cinquè tram els ha tornat a agafar al final de la jornada, signant un nou escratx.

Segon al final del dia, Pierre-Louis Loubet ha viscut un dia de somni. El cors ha aconseguit els seus dos primers escratx de la seva carrera al WRC i ha liderat el Ral·li de l’Acròpolis durant dues especials.

La principal amenaça dels francesos és Esapekka Lappi a 8″7 de Sébastien Loeb. Millor pilot de Toyota, Lappi també ha aprofitat la seva posició de sortida.

Kalle Rovanperä i Ott Tänak, que han sortit primers han estat els que més han patit. El líder del campionat ja ha perdut més d’un minut davant el líder del Ral·li Acròpolis després de les 7 primeres especials. L’estonià ha aconseguit mantenir-se a 31 segons del liderat, mentre que Thierry Neuville, 4t al final de la jornada de divendres, encara apunta a la victòria a Lamia.

1. Loeb2. Loubet +1.73. Lappi +8.74. Neuville +16.05. Sordo +22.26. Tänak +31.17. Greensmith +33.98. Evans +34.59. Rovanperä +1:07.810. Katsuta +1:38.911. Breen +2:15.3

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments