WRC: Els Déus somriuen a Hyundai durant la segona jornada del Ral·li Acròpolis 2022

Queden tres especials perquè Thierry Neuville pugui aconseguir la primera victòria aquesta temporada. Superant les trampes del Ral·li Acròpolis i aprofitant les desgràcies dels seus oponents a M-Sport i Toyota, el pilot de Hyundai té un bon marge per aconseguir finalment una victòria el 2022.

Darrere, l’amenaça és del seu company, Ott Tänak, el millor classificat del campionat i doble guanyador d’una prova aquesta temporada. L’estonià va pressionar l’última especial del dia, marcant el millor temps i recuperant 6 segons al belga, però al final de la jornada, la diferència és de 27 segons entre els dos companys.

Lappi i Greensmith han viscut problemes de sobreescalfament en els seus cotxes degut a les altes temperatures a Grècia, mentre que els pilots de Hyundai s’han saltat l’entrevista al final de tram per tal d’evitar aquests problemes.

Un dia per oblidar per a M-Sport, Sébastien Loeb, que s’ha retirat aquest matí, tampoc veurà la sortida diumenge al matí al Ral·li Acròpolis.

Lappi, segon a l’inici de la dotzena especial, no va arribar a l’inici de la ES13 i es va haver de retirar per un problema en la bomba de gasolina. Un gran cop per a Toyota, que no ha situat cap dels seus cotxes entre els 3 primers al final de la jornada. Només tenen una esperança: Elfyn Evans, 4t, que està a només 7 segons del 3r lloc de Dani Sordo.

Molt més enrere, trobem el francès Pierre-Louis Loubet, que ha pogut pujar al 5è lloc gràcies a les desventures de Lappi i Greensmith. Però també ha estat un dia decepcionant després de la punxada del matí quan era en posicions de podi.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share