WRC: Loeb i el seu idil·li amb el campionat del món continua

Sébastien Loeb va tornar al Ral·li Acròpolis de Grècia, convertint-se en la seva quarta carrera amb M-Sport aquesta temporada, i com a les altres sortides va demostrar que és el líder de l’equip. Loeb va guanyar el Rallye Monte-Carlo, la cursa inaugural de la temporada i va impressionar amb els millors temps a Portugal (era líder quan es va retirar igual que Grècia) i Kènia.

El pilot francès és l’única arma que ara mateix compta l’equip M-Sport per lluitar pels triomfs. La resta de l’equip ha fallat cada cop que han tingut l’oportunitat. Per això l’equip britànic està intentant convèncer a Loeb per a que continuï la temporada que ve i que inclús ampliï la seva llista d’aparicions.

“Potser faré algunes curses, el Dakar. No tinc una proposta clara. M’agrada el WRC i si m’agrada per què no fer algunes curses? No planifico una temporada sencera, però de moment és massa aviat per dir res. També estic lluitant pel TT, però WRC, per què no? Però no una temporada completa…”

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments