FÓRMULA 1: Aprovat el calendari 2023, un dels més densos de la història

El calendari de F1 per al 2023 està aprovat per la FIA. És un calendari extens de 24 curses, amb la incorporació del Gran Premi de Las Vegas com a penúltima prova de la temporada.

El Gran Premi de Bahrain obrirà el Campionat del Món de 2023 el 5 de març, mentre que el Gran Premi de Mònaco el 28 de maig es manté al calendari igual que el del Circuit de Barcelona – Catalunya. El Gran Premi d’Abu Dhabi ocuparà el seu lloc habitual a la final de temporada el 26 de novembre. El Gran Premi de Qatar el 8 d’octubre torna després d’un any d’absència. El calendari de F1 2023 evitarà la superposició amb les 24 Hores de Le Mans com a part dels esforços dels membres del WMSC per optimitzar tots els calendaris de curses del campionat del món.

La Xina apareix com la quarta prova de l’any, tot i que encara no se sap si la F1 podrà o no anar a Xangai. Serà un repte logístic per als equips complir amb un calendari tan dens, sobretot en el tram final, amb sis curses en dos mesos.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share