WRC: Ogier es munta una gira mundial de final de temporada

Es confirmen els plans de final de temporada de Sébastien Ogier. Inicialment previst a Nova Zelanda (del 29 de setembre al 2 d’octubre) a finals de mes, el vuit vegades campió del món del WRC finalment tindrà una agenda una mica més ocupada del que s’esperava.

De tornada al WRC per primera vegada des de Kenya el juny passat, Sébastien Ogier no participarà en un sinó en tres ral·lis consecutius, acabant així la temporada amb Toyota Gazoo Racing. Després de Nova Zelanda, el de Gap es posarà el vestit i el casc per a les dues últimes proves de l’any, concretament el RallyRACC Catalunya (20-23 d’octubre) i el Ral·li del Japó (10-13 de novembre) on el TGR ha de celebrar el seu Títols de Pilots i Constructors.

Durant aquesta triple sortida, Sébastien Ogier aportarà tota la seva experiència per ajudar a Toyota a conservar les dues corones mundials. El francés també buscarà la seva primera victòria de l’any. En 3 aparicions el 2022, va acabar segon a Monte-Carlo per darrere de Sébastien Loeb, 51è a Portugal i 4t a Kènia, això sí, aquell motiu de la retirada parcial per passar més temps a casa sembla que no es compleix gaire amb aquest «tour» pels ral·lis més llunyans del campionat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments