FÓRMULA 1: Prèvia i horaris del GP de Singapur 2022

Max Verstappen podria ser campió del món aquest mateix cap de setmana a Singapur. Per a això, l’holandès haurà de comptar diumenge al vespre com a mínim 138 punts per davant del seu principal rival, Charles Leclerc, que està ara a 116 punts. Bàsicament, per ser campió, Max haurà de guanyar i esperar que Leclerc no ho faci millor que el 8è, o el 7è si l’holandès aconsegueix la volta ràpida..

Checo Pérez, també matemàticament encara és en la lluita. Podria espatllar la festa acabant al podi. Només imaginar que Verstappen podria guanyar el títol a cinc curses per al final és tota una proesa si es té en compte que estava a 46 punts de Leclerc després d’Austràlia.

La probabilitat que això passi el cap de setmana següent al Japó, en canvi, és molt alta. Probablement, fins i tot seria millor per a Red Bull, que així es podria titular a les terres d’Honda, amb qui es manté en estreta col·laboració malgrat la retirada oficial de la marca japonesa.

Fins al Gran Premi d’Hongria, Ferrari i Red Bull estaven a prop l’un de l’altre, tant a la classificació com a la cursa de diumenge. A Monza, en l’última cursa, Charles Leclerc va aconseguir la vuitena pole position, però el seu ritme de cursa diumenge va tornar a ser massa dèbil en comparació amb el de Verstappen.

Per contra, la Scuderia sembla estar més a prop de la victòria a les pistes més sinuoses, com va ser el cas de Zandvoort, Àustria o el Canadà. Tenint en compte les principals rectes de Suzuka, Mèxic, Brasil i la nova configuració d’Abu Dhabi al final de la temporada, el Gran Premi de Singapur és probablement l’última oportunitat de victòria per a Ferrari.

Els horaris del GP de Singapur hora catalana:

Divendres:
Entrenaments lliures 1: 12 h
Entrenaments lliures 2: 15 h

Dissabte:
Entrenaments lliures 3: 12 h
Classificació: 15.00 h

Diumenge:
Cursa: 14 h

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share