WRC: Nova Zelanda entra al calendari de rotacions

Tot i que encara no coneixem el guanyador del Ral·li de Nova Zelanda, aquesta prova ja ha confirmat que no serà al programa del 2023.

Peter Johnston, oficial de la prova, va realitzar unes declaracions abans de la prova on en primer lloc volia mostrar els aspectes positius d’aquesta edició.

«L’esdeveniment oferirà un rendiment significatiu de la inversió per als governs locals i centrals i per als patrocinadors», ha explicat el responsable de la concentració. Creiem que l’assistència serà d’unes 34.000 pernoctacions i l’impacte econòmic potencial serà de milions per a Auckland. L’emissió del WRC TV serà vista per més de 70 milions d’espectadors a tot el món, amb imatges del nostre paisatge impressionant i una gran cobertura dels pilots que van presenciar el millor d’Auckland aquesta setmana. »

El dirigent neozelandès va exposar que no creia que una organització així fos factible anualment, sinó cada dos o tres anys.

«Estem centrats a garantir que el nostre esdeveniment ocupi un lloc biennal al calendari del WRC. Estem segurs que després d’una reunió exitosa aquesta setmana, el nostre equip estarà en una posició sòlida per tornar-hi el 2024«.

Per la seva banda, la promotora del campionat no ha fet cap declaració oficial, però sembla evident que la prova és massa cara per justificar una presència permanent. Tot i que el programa 2023 s’hauria de presentar aviat, sembla que finalment només inclourà 5 dates fora d’Europa en lloc de les 6 previstes amb viatges previstos a Mèxic, Xile, Safari, Japó i finalment Aràbia Saudita.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments