RAIDS: L’equip Bahrain Raid Xtreme i Loeb remunten durant la segona etapa del Ral·li del Marroc 2022

El Bahrain Raid Xtreme i Prodrive han pres el control del Ral·li del Marroc després que les Toyota GR DKR Hilux T1+ de Nasser Al-Attiyah i Yazeed Al-Rajhi visquessin un dia difícil amb les punxades.

Sebastien Loeb es va recuperar completament d’una difícil primera jornada i no només va guanyar l’etapa amb claredat sinó que es va posar primer a la classe FIA ​​a la general.

Si considerem els temps de Carlos Sainz de la classe Open, el madrileny segueix sent el cotxe més ràpid fins ara després d’una altra consistent especial, on novament els Audi es van mostrar en el ritme dels punters. Sainz té un bon avantatge per emportar-se un resultat per al Dakar de gener.

Per Nasser Al-Attiyah va ser un dia de patiment, ja que va viure tres punxades i va haver de sol·licitar assistència de Juan Cruz Yacopini amb un recanvi per poder completar l’etapa. El qatarià acabaria cedint terribles 53 minuts i 58 segons…

Yazeed Al-Rajhi va viure una situació similar, però va decidir atacar els últims 50 quilòmetres en 3 rodes i va acabar a 33 minuts i 22 segons de Loeb.

Així, a la classe FIA ​​hi ha un 1-2-3 de Prodrive liderat per Loeb i seguit per Orly Terranova i Guerlain Chicherit, que vénen fent una carrera molt sòlida. Al-Rajhi manté opcions ja que segueix a 9 minuts del capdavant, mentre que Juan Cruz Yacopini està fent una carrera destacada a la P5 general FIA.

Brillant actuació d’Isidre Esteve acabant sisè de la general de l’etapa aconseguint el seu millor resultat en una prova d’aquest tipus. El lleidatà va demostrat que amb un cotxe competitiu com és la Hilux T1+, pot optar a places capdavanteres.

Classificació general després de l’Etapa 2

  1. Carlos Sainz (Audi) 6:38:42
  2. Sebastien Loeb (Prodrive) 6:57:20
  3. Orly Terranova (Prodrive) 6:57:28
  4. Stephane Peterhansel (Audi) 6:59:09
  5. Mattias Ekstrom (Audi) 7:00:07
  6. Guerlain Chicherit (Prodrive) 7:01:40
  7. Yazeed Al-Rajhi (Toyota) 7:06:57
  8. Juan Cruz Yacopini (Toyota) 7:22:31
  9. Martin Prokop (Ford) 7:26:50
  10. Nasser Al-Attiyah (Toyota) 7:30:38

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments