WRC: Hyundai reconeix la seva irregularitat a Nova Zelanda per fer front als Toyota

Després dels somriures en els últims esdeveniments i d’haver pogut assaborir algunes victòries, Hyundai Motorsport no va poder continuar el seu bon ritme a Nova Zelanda.

En acabar aquest nou ral·li, Julien Moncet, director adjunt de l’equip, no va amagar la seva decepció, conscient que la competència era simplement massa forta.

“Un ral·li força frustrant per a nosaltres i, sens dubte, no el resultat pel qual hem vingut aquí. Hem tingut massa problemes i una falta general de ritme per fer-ho millor. Haurem d’analitzar a fons tot el que va sortir malament i trobar solucions per als propers esdeveniments. Tot i així, no ens vam rendir i els tres cotxes van arribar fins al final. Ott va tornar a demostrar com de competitiu és, mantenint la pressió sobre els pilots líders i lluitant fins al final per aconseguir un altre podi. Per a Thierry, no hi havia res a guanyar i, malgrat la gran temps de tram 16, ha acabat aquest ral·li quart sumant valuosos punts per a Hyundai. Oliver va tenir un altre bon ral·li i va acabar cinquè a la general, evitant errors i mostrant temps prometedors malgrat les dures condicions i problemes que vam enfrontar durant tot el cap de setmana.

I al final d’aquesta prova, Julien Moncet va felicitar lògicament els seus rivals, ja preparant-se per lluitar pels ral·lis que restaven i la temporada vinent contra aquest nou referent.

«Hyundai vol felicitar de tot cor a Kalle Rovanperä i Toyota Gazoo Racing per guanyar el títol de pilots del Campionat del Món de Ral·lis 2022. Estem compromesos a lluitar al màxim nivell d’aquest campionat. Els resultats demostrats per Kalle i Toyota són com una motivació i una inspiració per a tots nosaltres. Les seves actuacions aquesta temporada ofereixen un punt de referència impressionant. No deixarem d’esforçar-nos per millorar la nostra pròpia competitivitat i esperem tancar les batalles en la resta de ral·lis d’aquesta temporada. Bravo també a Hayden Paddon que va aconseguir una brillant victòria al WRC2, demostrant de nou la competitivitat del nostre Hyundai i20 N Rally2. El proper ral·li serà Catalunya que esperem que s’adapti millor al nostre cotxe. El campionat de constructors encara és matemàticament factible, i lluitarem fins al final. Guanyar és el nostre únic objectiu».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments