WRC: “Kalle podria ser humà”

Després d’haver viscut coronació de Kalle Rovanperä, Jari-Matti Latvala va poder explicar les seves impressions amb més calma en una roda de premsa. I, com era d’estranyar, el finlandès va tornar a expressar la seva admiració per l’actuació del seu jove pilot.

“En primer lloc, estic realment encantat amb el títol de campionat per a Kalle i Jonne. Ara la pressió del campionat està a les seves espatlles, encara que no ho demostrin. Vaig poder veure una cara nerviosa quan era al costat de Kalle dijous i t’adones que podria ser humà. És increïble: té 22 anys i aconsegueix el títol. Va fer tantes coses a una edat tan jove.

Estic content per l’equip i per Finlàndia i els seus seguidors, és una cosa gran. Fa 20 anys que no hi ha cap campió finlandès, així que definitivament impulsarà aquest esport a Finlàndia”.

Amb el títol a la mà, el director de l’equip Toyota Gazoo Racing espera ara que el seu equip guanyi el títol de constructors. En el campionat, es dubtes son gairebé inexistent amb 81 punts d’avantatge abans dels dos últims esdeveniments, quan Hyundai Motorsport pot anotar un màxim de 104 punts.

“Ara el campionat de constructors és important per a Toyota. Els nois van fer un gran treball per aconseguir el doblet, que és important per al campionat de constructors. Espero que ho puguem aconseguir a Catalunya. Hyundai ha avançat molt i comença a ser més igualat, així que esperem que puguem aconseguir-ho aquest any perquè l’any que ve serà molt, molt difícil”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share