RAIDS: Audi segueix atemorint als rivals, Chicherit nou líder després de la 3a etapa del Ral·li del Marroc 2022

Mattias Ekstrom va ser el més ràpid de les actuacions a l’Etapa 3 del Ral·li del Marroc, Guerlain Chicherit lidera la classe FIA.

El pilot d’Audi Mattias Ekstrom participant a la classe Open va fer el millor temps a l’Etapa 3 del Ral·li del Marroc. Nasser Al-Attiyah va recuperar una mica de terreny aconseguint el millor temps a la classe FIA, però segueix força lluny en la classificació general que ara és liderada per Guerlain Chicherit, aprofitant al màxim la seva nova oportunitat amb Prodrive.

Ekstrom va anotar un temps de 2:56:40 per millorar en un parell de minuts el temps de Nasser Al-Attiyah, que es va imposar a la classe FIA amb un temps de 2:58:24. Després arribava Chicherit, amb un bon 2:59:45 que el porta a la primera posició general FIA encara que si comptem als Audi, tant Ekstrom com Carlos Sainz estarien per davant del francès a la classificació de pilots.

Va ser un dia una mica més complicat per a Sebastien Loeb, que va cedir 10 minuts i amb això va caure a la tercera posició de la general darrere de les altres actuacions de Prodrive, Chicherit i Orly Terranova. Tot indica que d’aquests tres noms en sortirà el guanyador d’aquest ral·li, ja que estan tots ells en menys de 5 minuts.

A T3, Guillaume de Mevius i el seu nou copilot François Cazalet van aconseguir la seva primera victòria per al Red Bull Off-Road Junior Team per davant de López (Can Am Factory South Racing) i Gutierrez, que es va quedar a menys d’un minut del xilè . Cal destacar que el líder belga del dia va marcar el 7è millor temps de la categoria FIA. A la general, «Chaleco» conserva el lideratge amb sis minuts d’avantatge sobre Quintero (Red Bull Off-Road Junior Team USA).

A la T4, Pau Navarro (FN Speed) ha guanyat per davant de Jeremies González Ferioli (South Racing Can-Am) i l’australiana Molly Taylor (South Racing Can-Am). Ferioli és el líder de la general, davant de Baciuska (South Racing Can-Am) i del jove Bruno Conti De Oliveira (South Racing Can-Am). A T5, Macik (MM Technology) està davant de Zuurmond (Riwald Dakar) i de l’italià Bellina (MM Technology). A la general, el txec té més d’una hora d’avantatge sobre Zuurmond (Rainbow Truck) i Bellin

Classificació General (Etapa 3 de 5)

  1. Carlos Sainz (Audi, Open) 9:50:39
  2. Mattias Ekstrom (Audi, Open) 9:56:47
  3. Guerlain Chicherit (Prodrive) 10:01:25
  4. Orly Terranova (Prodrive) 10:02:12
  5. Sebastien Loeb (Prodrive) 10:06:15
  6. Stephane Peterhansel (Audi, Open) 10:16:28
  7. Nasser Al-Attiyah (Toyota) 10:29:02
  8. Martin Prokop (Ford) 10:35:01
  9. Kuba Przygonski (MINI) 10:39:40
  10. Yazeed Al-Rajhi (Toyota) 10:43:43

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments