WRC: Latvala orgullós de la cohesió del seu equip després d’aconseguir el títol 2022 al RallyRACC

Jari-Matti Latvala, cofoi després d’aconseguir el títol de constructors al RallyRACC Catalunya Costa Daurada 2022, va ser preguntat ràpidament sobre la temporada 2023 i la composició del seu equip, el finlandès espera donar notícies d’aquí a unes setmanes.

«No et puc donar res oficial sobre els pilots, però suposo que la pregunta és ‘si guanyes tots els campionats, hi ha cap motiu per canviar res’? Però no és decisió meva. Esperem que tinguem notícies quan arribem al Japó».

Com sovint, el director de l’equip de l’equip Toyota Gazoo Racing va insistir en els punts forts del seu equip amb una forta cohesió entre persones.

“Estic molt orgullós de l’equip. Crec que és la combinació de persones treballadores que compartien la passió i el desig d’èxit. Al final, el més important és que tothom col·labori. Si tens grans persones, això no necessàriament ajuda. Tothom ha de treballar junt. No és només l’equip: els pilots treballen junts. És per això que som capaços de construir un cotxe tan ràpid i fiable i per això tenim gent disposada a fer que el cotxe sigui el més ràpid i fiable possible.

Amb el seu duet de campions del món, Jari-Matti Latvala no tenia cap dubte sobre el possible rendiment dels seus pilots.

“Després de poder veure els diferents pilots, vaig poder veure que el compromís hi era durant el shakedown. Ens preguntàvem qui guanyaria el ral·li. Sé que els nois són ràpids a l’asfalt. Kalle està en un moment molt fort, però vaig poder veure que Seb també estava allà per al repte. Vaig poder veure en el shakedown que la velocitat era allà, i fa anys que conec a Sébastien. Encara té moltes ganes de guanyar i aquesta temporada no havia guanyat, i en algun moment ho va haver de fer. Kalle va tenir una bona lluita amb Thierry, per acabar tercer amb bones sensacions».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments