WRC: Neuville fa la quiniela sobre el seu futur company d’equip

Molt reeixit en les dues últimes edicions del Ral·li de Catalunya, Thierry Neuville s’ha trobat aquest any algú més fort que ell, Sébastien Ogier. El belga ho va intentar tot, buscant sempre treure el màxim rendiment del seu cotxe mentre el seu oponent estava en un altre nivell amb la seva montura.

«Estava més o menys satisfet amb el cotxe a la Power Stage. A partir del cap de setmana, em vaig sentir força bé al cotxe. Em vaig sentir en control en termes d’equilibri i sensació. Només hem tingut un problema amb l’equilibri en condicions difícils. Vaig sentir que, en comparació amb l’any passat, no anava a la mateixa velocitat en alguns trams. Vam intentar les dues maneres, més suau i més dur, i vam treballar l’equilibri del cotxe. Hem provat moltes coses. Estàvem intentant trobar més equilibri per igualar els temps del Seb aquest cap de setmana. No estàvem realment preocupats, però no sabem què faltava. No estàvem lluny. “

Amb el Ral·li de Catalunya ja acabat, tots els ulls estan posats al Japó, un esdeveniment per al qual els equips no es podran preparar realment perquè les proves estaran prohibides.

“Per ser honest, actualment no ens hem preparat gaire per al Japó. Bàsicament res. Però anem esdeveniment per esdeveniment i començaré a preparar-me molt aviat. L’objectiu serà traduir la informació d’aquest cap de setmana en actuacions per al Japó. Si podem fer-ho, podríem desafiar Toyota allà.

Seria un gran plaer guanyar al Japó. Seria divertit. No serà fàcil. És un gran repte. Toyota ha estat fort tota la temporada i amb Kalle i Sébastien a la línia de sortida, encara serà més difícil. Així que hem de treballar per veure què podem fer. No sóc jo només. El meu company d’equip Ott també va tenir una bona velocitat durant el cap de setmana. Això és el que esperem».

Preguntat sobre la identitat del proper pilot de Hyundai per al 2023, el belga va citar alguns noms, alguns dels quals eren més fantàstics que d’altres.

“Ho descobrirem. Però la pregunta s’ha plantejat diverses vegades. Sempre he donat suport a Oliver per a un quart cotxe. Potser va ser massa pressió per a ell i el pas era massa gran en comparació amb l’R5 immediatament. La decisió es va prendre malauradament. Ara l’equip prendrà la decisió del tercer pilot. No sé qui serà. Hi ha molts pilots experimentats i ràpids: Andreas, Elfyn, tot i que entenc que Elfyn no està disponible. Hi ha Jari (present a la roda de premsa), molts bons pilots que s’ho mereixen. No em correspon a mi prendre la decisió dels pilots. El que m’agrada és tenir a Ott com a company perquè és el millor company que he tingut mai. És un repte addicional per a mi, però també em motiva”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments