WRC: Suninen és postula per conduir el Rally1 la temporada vinent després de la victòria al RallyRACC

Encara buscant una primera victòria amb Hyundai Motorsport al WRC2, Teemu Suninen ha estat imperial a Catalunya aquest cap de setmana. En roda de premsa posterior a la prova, el finlandès va confirmar que aquesta victòria era molt important per al seu equip i el seu futur personal.

“El cap de setmana ha estat molt bo. Catalunya va ser el primer ral·li d’asfalt on em va agradar conduir. És semblant a les curses de circuits i tu tries les teves trajectòries. Em va agradar molt el ral·li.

És bo per a mi i l’equip guanyar. Ara hem demostrat que tenim un cotxe que pot guanyar i això és important per a mi en aquesta etapa de la temporada. Espero que això ajudi a la meva situació l’any vinent».

Per a aquest esdeveniment a Catalunya, el pilot de Hyundai va adoptar una tàctica clara en assumir riscos al matí per marcar diferències per gestionar-les durant la tarda.

«Cada matí intentava empènyer una mica més per aconseguir algunes diferències. A la tarda, quan vaig sentir que hi havia més riscos per les traçades i les punxades, vaig anar més atent. Vaig gestionar el meu ritme als llocs més arriscats».

Per a la propera temporada, l’antic pilot oficial de l’M-Sport del WRC, evidentment, somia amb tornar a la categoria reina. I a diferència d’alguns pilots més veterans, el finlandès està preparat per comprometre’s amb un calendari complet.

“Per descomptat, espero tenir un Rally1. No tinc fills, així que estic encantat de fer una temporada completa! El meu representat parla amb els equips. Tinc confiança en la seva feina».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments