CLÀSSICS: Prèvia del Ral·li Costa Brava Històric 2022

Nou cap de setmana de ral·li, aquest cop de regularitat, a casa nostra. El Ral·li Costa Brava Històric va arrancar ahir amb més de 1.100 quilòmetres, la meitat dels quals de regularitat.

La prova es presenta amb una de les millors llistes d’inscrits de la seva història, formada per 126 equips després de dues edicions disputades en el moment excepcional de la pandèmia.

La XIX edició d’aquest esdeveniment de regularitat per a vehicles clàssics i històrics que es disputa ininterrompudament des de l’any 2004, sent una prova classificatòria per al FIA Trophy for Historic Regularity Rallyes. La clau del ral·li rau en les llargues jornades al volant amb el pas per tots els trams mítics del Costa Brava i altres noves ubicacions que fan que el nivell de la prova sigui molt alt.

Palamós i més concretament el Passeig del Mar, serà per sisè any consecutiu la base del ral·li. Els participants els esperen dues maratonianes jornades per completar els 23 trams de regularitat i 1.100 quilòmetres de recorregut.

Dissabte s’uniran a la prova els vehicles que participen en la modalitat “Rally-Sprint” Costa Brava Històric, de nova creació, pensada per a que els equips puguin descobrir el rally participant-hi només en l’etapa de dissabte. El ral·li finalitzarà ja ben entrada la matinada de diumenge, amb l’entrega de premis prevista per al diumenge a les 11 hores al mateix Passeig del Mar de Palamós.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments