CLÀSSICS: Deflandre i Lienne s’emporten un emocionant Ral·li Costa Brava Històric 2022

1.100 quilòmetres, 23 trams i tres etapes després, Yves Deflandre / Lienne (Porsche 911) aconseguien la primera posició, gràcies a una prova que van disputar de menys a més i que van tancar amb 6 escratxos als trams, 5 dels quals en la secció final. Amb aquesta victòria, Yves Deflandre suma el seu tercer triomf a la prova gironina.

El Nenas Team de Tere Armadans / Anna Vives (Porsche 911) va tancar la seva primera participació en aquest ral·li en segona posició. Un resultat agredolça ja que les Nenas havien liderat la classificació en la pràctica totalitat de la prova.

Després de 550 quilòmetres de seccions de regularitat, els participants van haver d’esperar a l’últim tram per conèixer la identitat dels guanyadors d’aquesta edició. Al final 2,7 punts de penalització van separar als dos equips, una prova més de l’altíssim nivell de competitivitat i precisió que s’ha assolit en aquesta modalitat. En tercera posició, gran resultat de Joan Pedragosa / Josep Beltri (BMW E21).

Palamós va viure un gran ambient en cadascuna de les sortides de les diferents etapes. Els participants van poder gaudir d’un recorregut extens i de gran qualitat per trams mundialistes i d’altres desconeguts per la majoria i tot gràcies a un equip format per més de 70 persones.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments