WEC: Toyota aconsegueix la pole de les 8h de Bahrain 2022

El Toyota n°8 lidera el seu duel amb Alpine pel títol gràcies a Brendon Hartley. El neozelandès ha aconseguit la pole position a les 8 Hores de Bahrain deixant els seus oponents gairebé un segon. Paul di Resta, efectivament, ha ocupat la segona posició a 0,810 segons amb el Peugeot 9X8 n°93 per davant del segon Toyota, el n°7 liderat per Mike Conway amb 0,938 segons. L’Alpine només podrà sortir des de la cinquena posició aquest dissabte.

A LMP2, mentre la pole semblava en mans de Jota i Will Stevens, el britànic es va veure sorprès en els últims instants per Norman Nato. El francès de Realteam by WRT ha marcat el millor temps de la sessió en 1:50.330. Filipe Albuquerque ha completat el podi d’United Autosports.

A GTE Pro, Porsche ha confirmat el seu bon estat de forma durant els entrenaments lliures dominant la sessió de classificació. Gianmaria Bruni ha marcat el millor temps de la sessió de classificació en 1:56.143. L’italià superava el seu compatriota Antonio Fuoco en el Ferrari #52 AF Corse per 0,276 segons. Michael Christensen ocupava el tercer lloc a 0,296 segons al Porsche número 92.

Pel costat del GTE Am, és una nova pole position per a les Iron Dames aquesta temporada. Sarah Bovy ha marcat la volta més ràpida de la sessió en 1:59.186. El belga superava Ben Keating a l’Aston Martin Vantage AMR número 33 TF Sport per 0,512 segons. Christian Ried ha completat el podi a 0,522 segons en el Porsche 911 RSR número 77 – 19.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share