TURISMES: Azcona té a tocar el títol del WTCR 2022 després de la cursa de Bahrain

Mikel Azcona te 60 punts d’avantatge al capdavant de la general de la copa del món de turismes abans de l’última cita del campionat al WTCR d’Aràbia Saudita a finals de mes.

El pilot del BRC Hyundai N Squadra Corse va guanyar la Cursa 1 des de la pole position i va acabar tercer a la Cursa 2 per situar-se a cinc punts de guanyar el WTCR – Copa del Món de Turismes de la FIA – per primera vegada.

Si aconsegueix sis punts o més durant la cursa al Circuit Internacional de Jeddah el 26 de novembre, el pilot basc serà coronat Rei del WTCR, convertint-se en el tercer pilot de l’equip BRC Racing amb motor Hyundai aconsegueixi aquest honor.

“La carrera del WTCR de Bahrain va ser fantàstica, un cap de setmana molt bo per a nosaltres. Tenir Nicky [Catsburg] amb nosaltres ha estat una gran ajuda, en tenir tres cotxes dels quals aprendre en una pista nova. Ens les vam arreglar bé a la classificació i vaig poder aconseguir un doble rebuf de Norbi [Michelisz] i Nicky per aconseguir la pole. A les curses el més important era la sortida i això és exactament el que vam fer.

Els resultats de la primera cursa van ser increïbles per a l’equip i els punts aconseguits importants. La segona cursa també va ser molt positiva, després de sortir 10è vam acabar en quarta posició. He de donar les gràcies a BRC Racing Team i a Hyundai Motorsport Customer Racing perquè han treballat molt dur aquest cap de setmana i els resultats ho han demostrat.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share