FÓRMULA 1: 2022, el pitjor any de Hamilton

Acostumat a establir rècords a la Fórmula 1 des de la seva arribada el 2007, Lewis Hamilton (Mercedes) ha xocat contra la dura realitat aquest any.

D’una banda, el britànic va acabar una temporada sense cap triomf. D’altra banda, el set vegades campió del món mai havia acabat més enllà del cinquè lloc al campionat de Pilots. Que es va fer realitat a Abu Dhabi aquest diumenge 20 de novembre.

Un problema amb la caixa de canvis, arran del duel amb Carlos Sainz (Ferrari) durant les primeres voltes, el va obligar a retirar-se a Yas Marina:

“Ho vaig donar tot, però crec que la darrera cursa va representar tota la temporada. M’alegro que s’hagi acabat. Per descomptat, hauria estat bé tenir una victòria, però amb una no n’hi ha prou.

“Crec que aquest any, quan vam aconseguir el nostre primer Top 5, va ser una victòria. Quan vam aconseguir la nostra primera quarta posició, també va ser com una victòria. Quan vam aconseguir el nostre primer podi, va ser el mateix.

Tanmateix, el pilot de 37 anys n’ha vist altres durant la seva carrera. Cita la temporada 2011, en què va acabar cinquè al campionat amb tres victòries, com la més dura del seu temps a la F1. La seva rivalitat amb Felipe Massa en les curses, el domini del seu company Jenson Button així com els trastorns de la seva vida privada li havien deixat profundes empremtes.

Crec que el 2011 va ser probablement l’any més dur que he tingut a la meva vida. Aquest any 2022 probablement no ha estat el millor. Està al Top 3 de les meves pitjors temporades.

Però crec que ha estat un any molt més positiu per a mi personalment: la manera de treballar amb l’equip, la manera com ens hem mantingut tots junts. Així que crec que aquest any hi ha hagut molts aspectes positius”.

Veurem si torna amb més força el 2023 per intentar aconseguir el 8è títol mundial

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share