WRC: M-Sport continua negociant per a la temporada 2023

L’esperat divorci amb Craig Breen la setmana passada, i el seu posterior retorn a Hyundai, ha deixat moltes preguntes sobre quina podria ser la formació de M-Sport Ford per a la propera temporada.

Les inscripcions per a la primera prova del campionat del món, el Rallye Monte-Carlo, es tancaran el 16 de desembre i el director de l’equip britànic, Richard Millener, ha confirmat que està en converses amb diversos pilots.

Hi ha temps. Les inscripcions per al Monte tanquen el 16 de desembre, cosa que ens dona un mes per arreglar les coses. Estic segur que tindrem notícies abans d’aquell moment.

Tant l’anglès Gus Greensmith com el francès Pierre.Louis Loubet, que va deixar bones sensacions en algunes curses, podrien tornar al volant d’un Puma Rally1. Entre els nombrosos noms, també hi ha el d’Ott Tänak, tot i que el pilot estonià podria competir al WRC amb un quart equip per al 2023 juntament amb Oliver Solberg.

Sembla un tòpic, però sincerament estem parlant amb tothom de l’any vinent. Encara hi ha moltes possibilitats. Naturalment, estem negociant amb Gus i Pierre-Louis, tots dos van tenir una temporada 2022 exitosa amb nosaltres i estem interessats a continuar treballant amb ells.

Com he dit, estem parlant amb tothom. Això inclou tant Tänak com Séb [Loeb]. Estem segurs que el nostre Ford Puma Rally1 Hybrid és un cotxe competitiu i sabem què tenim reservat per a la propera temporada.

La victòria de Loeb a la primera cursa del campionat sens dubte va endolcir una temporada realment decebedora. Per aquest motiu, també s’està negociant amb el pilot francès.

Treballar amb Séb ha estat un dels moments més destacats del 2022; com us podeu imaginar, guanyar el Monte-Carlo va ser una bona manera d’iniciar la nova era híbrida.

Veurem què ens aporten les properes quatre setmanes.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments