CATALUNYA: Tot el que cal saber per seguir un gran 2000 Viratges 2022

Ho han tornat a fer. Tot i ser una de les últimes proves de la temporada el Biela Club Manresa ha preparat un 61a edició del 2000 Viratges de traca i mocador. Amb un itinerari que bé podria ser d’un campionat amb més ressò mediàtic que compta amb set trams diferents i 113,38 Km contra el cronometre. Es diu ràpid.

Si comencem parlant dels trams, els organitzadors de la prova han dissenyat un recorregut amb quatre seccions diferents que començarà una mica abans de les 9 del matí i acabarà gairebé a mitjanit. Les dues primeres seccions comptaran amb tres trams, Vilaredes, La Flaüta i La Font, mentre que la tercera i quarta secció comptarà amb quatre trams diferents, Taurons, Galera, Talamanca i Artès, amb la nit ja com a protagonista.

En total seran 522,20 Km de ral·li dels quals 113,38 Km seran cronometrats dividits en 14 cronometrades.

Equips de primer nivell

Pel que fa als inscrits només cal donar-li un cop d’ull a la quantitat de copes i campionats que puntuen a la prova bagenca per entendre la seva importància. Fins a 11 campionats, copes, challenge o trofeus seran presents al podi de sortida a Manresa. Campionat de Catalunya de pilots i copilots Campionat de Catalunya 2 rodes motrius, Campionat de Catalunya per a Escuderies, Promoció i Trofeu Júnior, Campionat de Catalunya de Marques, Campionat de Catalunya d’Asfalt, Trofeu Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt, Copa de Catalunya de ral·lis d’asfalt, Volant RACC – Trofeu MAVISA, Challenge Michelin i Challenge SAXO 8V.

2000 viratges Orriols skoda
© Nacho Mateo

Així doncs la llista d’inscrits l’encapçalen Eduard Pons i Dani Muntadas amb l’Skoda Fabia Rally2 habitual, seguits d’Albert Orriols i Pedro Requena també amb l’Skoda Fabia R5. Amb la mateixa montura trobem el debutant a Tàrrega, Alejandro Mauro, acompanyat de Rodrigo Sanjuan. L’últim dels Skoda inscrits és el de Xavier Vidales i Jordi Hereu. Acompanyant als vehicles tracció total hi ha Xavier Domènech i Susanna Cercadillo amb el Porsche 997 GT3 RS.

Nacho Mateo

Estrenant el títol del Volant RACC 2022 trobem a Sergi Pérez i Isaac Pujol al volant d’un Peugeot 208 Rally4, mateixa unitat que Adrià Serratos i Eric Bellver, Ferran Pujol i Lorena Romero i la nota exòtica de la prova, ja present a Tàrrega, Aleksandr Semenov i Maksims Juzikevics.

Altres destacats amb moltes opcions d’entrar al top10 a final del ral·li son Pere Rovira i Carles Planell amb el Suzuki Swift, Salvador Mora i Oscar López amb el Toyota Yaris GR o Marc Comas i Adrià Pesado amb el Citroën C3 N5.

La llista s’enfila fins quasi arribar als 70 equips participants, tot un goig per tancar la temporada 2022 del Campionat de Catalunya de Ral·lis.

Tota la informació a: https://bielaclubmanresa.com/rallye-2000-viratges/

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments