CLÀSSICS: El Costa Brava 2023 presenta novetats importants

A menys de 100 dies de que el 71 Rally Costa Brava obri la temporada ral·lis d’històrics a nivell europeu, els seus organitzadors han començat a donar detalls d’aquesta nova edició que es disputarà del 16 al 18 de març de 2023 sent puntuable per als Campionats d’Europa, d’Espanya i de Catalunya de Ral·lis Històrics, a més d’incloure la categoria Legend per a vehicles d’interès especial.

La primera gran novetat desvetllada ha estat la presència del bicampió del Món de Ral·lis, Miki Biasion, que sens dubte serà un dels principals focus d’atenció de la prova. El pilot italià es posarà al volant d’un Lancia Rally 037 “Totip” com els que va pilotar per a fer-se amb les victòries en els Rally Costa Brava de 1983 i 1985. Ho farà enquadrat a la categoria Legend per a celebrar el 40 aniversari del seu primer triomf a les carreteres catalanes.

RallyClàssics també ha desvetllat l’itinerari de la prova que continuarà amb un recorregut continuista amb les carreteres que mai poden faltar en aquesta prova, i també algunes novetats.

Dijous al vespre, després de la cerimònia de sortida, els vehicles de Velocitat disputaran una primera especial (Santuari Els Àngels). La jornada de divendres també tindrà novetats, amb les especials d’Els Àngels, Santa Pellaia Curt i Salions – Sant Grau, que es disputaran dues vegades cadascuna.

Els trams de dissabte seran Osor, Collsaplana i Cladells, amb dos bucles. En total, aproximadament 178 quilòmetres contra el cronometre i 13 trams per als vehicles de Velocitat, i 168 quilòmetres i 12 trams per als vehicles de Regularitat i Legend.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments