WRC: Solberg està creant el seu propi equip a Suècia

L’entrevista de Petter Solberg al mitjà Värmlands Folkbladet ha donat molta informació interessant.

Ahir ja ens fèiem ressò del principal objectiu de la família per la propera temporada, assegurar que Oliver tingui un programa competitiu per al Campionat del Món de Ral·lis. Els Solberg estan treballant en el seu propi equip al seu taller de Torsby, a Värmlann, que competirà a la categoria WRC2 del Campionat Mundial de Ral·lis.

És una gran millora. Els nostres locals actuals són plens. Tot i això, hi ha hagut molta demanda de lloguer d’espais. Això és molt positiu

Tot i això, construir un equip al voltant del seu fill és només la primera fita en els plans de Petter Solberg. El somni és fins i tot tenir un equip del WRC a Torsby.

Solberg està construint actualment un edifici completament nou a les seves instal·lacions, que augmentarà la mida de les seves oficines fins als 8.000 metres quadrats.

Quan parlem d’un equip de fàbrica, ja no parlem de cotxes que competeixen a la categoria WRC2. Fa temps que es rumoreja el retorn de Subaru al Campionat del Món de Ral·lis, entre d’altres, i és ben sabut que Solberg té una forta relació amb el fabricant de cotxes japonès.

L’excampió no va voler fer comentaris sobre una possible marca de cotxes, però va revelar que ja estava a prop de fer-se càrrec de les activitats de ral·li de Toyota. Com ja sabem, al final va ser Tommi Mäkinen qui va ser l’encarregat de portar l’equip al mundial.

La meva idea és molt semblant. De fet, jo havia anat a veure la gent de Toyota a Alemanya, però Tommi va aconseguir el tracte. Era massa aviat per a la feina»

Tot i així, és una història força divertida. De fet, tot l’equip de Toyota podria haver tingut la seu a Torsby.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments