FÓRMULA 1: Un català aterra a McLaren

Alex Palou ha estat confirmat avui dijous com a pilot reserva de McLaren per a la temporada 2023. El català donarà suport a l’equip britànic juntament amb les seves obligacions a IndyCar amb Chip Ganassi Racing. El pilot de 25 anys ja ha participat en una sessió d’entrenaments lliures a Austin, amb motiu del Gran Premi dels Estats Units, i també ha pilotat la MCL35M a Barcelona i Spielberg (Àustria).

“Estic encantat de formar part de l’equip McLaren com a pilot reserva el 2023. He estat al volant de l’MCL35M i l’MCL36 i ha estat una gran experiència, així que tinc ganes de participar en el cotxe de l’any vinent. Espero continuar el meu desenvolupament com a pilot i agraeixo la confiança que McLaren té en mi amb aquest nou paper l’any vinent.

Palou

“L’equip està encantat de tenir Alex a bord com un dels nostres pilots de reserva per a la propera temporada. Ha impressionat amb la seva sessió de FP1 a Austin i les seves proves de desenvolupament de pilots d’aquest any. Fins ara té molts èxits notables en el motoresport, en particular el títol del Campionat INDYCAR 2021, així que és fantàstic poder ampliar el seu paper a l’equip i esperem treballar amb ell més de prop.

Director de l’equip McLaren F1, Andreas Seidl.
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share