FÓRMULA 1: El GP de la Xina torna a caure del calendari

Com cada any des del 2020, el Gran Premi de la Xina del 2023 no tindrà lloc, ha anunciat aquest divendres 2 de desembre el promotor de la Fórmula 1. En qüestió, per descomptat, la situació local vinculada al Covid-19 que fa gairebé impossible transportar tota la logística del circ de F1.

Teatre del Gran Premi 1000 de la disciplina el 2019, el Gran Premi de la Xina no s’ha celebrat des d’aleshores i, per tant, no es podrà celebrar l’any vinent amb el seu primer pilot xinès de la història, en aquest cas Guanyu Zhou, pilot d’Alfa Romeo. El nadiu de Xangai tenia ganes de conduir a la seva ciutat natal, on va néixer la seva passió per l’automobilisme, quan va assistir a la cursa l’any 2005.

Com a recordatori, la prova xinesa havia de ser la quarta cita de l’any 2023 i estava programada per al 16 d’abril. Si la F1 no ha comunicat la identitat del substitut, hi ha diversos circuits en disputa. Portimao s’esmenta des de fa diverses setmanes com a substitut, però encara no s’ha decidit res i hi han sol·licitat altres països.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share