RAL·LIS: Toyota busca en el Rally2 una millor viabilitat econòmica

Toyota entrarà al mercat del Rally2 més tard que tots els seus rivals. Al Japó van ensenyar el conceptcar pilotat per Kankkunen, entre d’altres, deixant molt bones sensacions a tots els presents.

Ara la marca japonesa necessita una bona feina de desenvolupament ja que Skoda, el rival més fort de la categoria, ha tret una altra versió del seu exitós Fabia. El Rally2 de Hyundai també té molt bons resultats, mentre que Ford i Citroën també tenen els seus propis models de la mateixa categoria.

En una entrevista al mitjà Dirtfish, Tom Fowler, director tècnic de l’equip parla de què significarà l’entrada d’aquest nou vehicle.

La importància del projecte és múltiple. En primer lloc, és important per a nosaltres des del punt de vista econòmic. Fins ara només hem construït un nombre molt limitat de cotxes de carreres per als pilots professionals”

Tom Fowler, director tècnic de Toyota WRC

També ho hem fet força bé, però una cosa és produir cotxes per a clients de tot el món. A mesura que creixi aquest negoci, també podrem donar suport al nostre equip principal amb una economia sòlida darrere del projecte.

Tom Fowler, director tècnic de Toyota WRC

El màxim responsable de Toyota, Akio Toyoda, ha destacat que el nou cotxe Rally2 ha de ser fàcil de conduir perquè tothom pugui gaudir de l’experiència a qualsevol nivell.

Aquest ha estat el nostre objectiu des del principi. Fins i tot en desenvolupar el cotxe del WRC del 2017, vam haver de tenir en compte que el cotxe ha de ser adequat per a una àmplia gamma de condicions. Pel cotxe de Rally2, la facilitat d’ús encara és més important, ja que el conduiran molts conductors diferents”.

No té sentit construir un cotxe que només poden conduir unes poques persones al món. Estem molt contents amb el nostre cotxe (de concepte). Va ser un gran treball per a tot l’equip construir-lo perquè en aquest món no és fàcil aconseguir peces i materials.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments