RESISTÈNCIA: Grosjean fitxa per Lamborghini

La nova era de la resistència confirma el seu èxit atraient un nom reconegut de l’automobilisme i expilot de la F1, Romain Grosjean. El francès, de 36 anys, portarà els colors d’Iron Lynx Lamborghini com a pilot de fàbrica de la firma de Sant’Agata Bolognese (Itàlia).

El francès no esperarà l’arribada de l’italià LMDh a competició el 2024 per representar la marca italiana ja que serà a l’inici de les 24 Hores de Daytona 2023 en un Lamborghini Huracán GT3 EVO2.

A l’antic pilot de l’Haas F1 Team l’acompanyaran els italians Mirko Bortolotti i Andrea Caldarelli. Més tard s’anunciarà un quart nom per completar la tripulació. Romain Grosjean també hauria d’alinear-se per a altres esdeveniments de llarga distància IMSA el 2023, mentre segueix un programa de proves amb el LMDh a partir de l’estiu.

“Romain és un gran reforç per a l’equip, s’alegra Andrea Piccini, l’equip principal d’Iron Lynx. Des que vam competir l’any 2010, Romain ha aconseguit coses brillants tant a la Fórmula 1 com a la IndyCar. Ha demostrat ser un pilot de gran calibre, que sempre està a l’altura.

Lamborghini

Un veritable competidor nat, és un pilot intransigent que no té por de fer moviments atrevits a la pista i és un dels grans talents de la recent era de la F1. Esperem que Romain lluiti dur per cada lloc i cada punt durant la temporada.

“És un honor unir-me a Lamborghini, és una marca icònica per a tots els entusiastes dels cotxes, inclosos els meus fills i jo. Tinc moltes ganes de dues coses: la primera és córrer Daytona amb el GT3 i debutar amb un bon equip com Iron Lynx. Tinc moltes ganes de conèixer els meus companys.

Més endavant durant la temporada hi haurà el desenvolupament del nou LMDh, que és realment bonic. Tinc la sort d’haver-lo vist. És un projecte increïble. La resistència s’està convertint en una categoria molt emocionant amb l’arribada de tots aquests fabricants. Espero que puguem fer-ho bé amb Lamborghini”.

Un programa atapeït per a Grosjean el 2023, que liderarà paral·lelament a la temporada d’IndyCar on conduirà per a Andretti Autosport.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share