TURISMES: Juncadella aconsegueix un nou títol aquest 2022

Dani Juncadella (Mercedes-AMG) va aconseguir el títol 2022 Intercontinental GT Challenge (IGTC), tot i abandonar l’última cursa de l’any, les 12 Hores del Golf celebrades al Circuit de Yas Marina d’Abu Dhabi.

El pilot barceloní ha aconseguit la seva segona internacional després de guanyar també la GT World Challenge Europe Endurance Cup, dos títols en un mateix any que s’apropen als tres aconseguits en la seva millor temporada fa tot just deu anys quan va aconseguir guanyar la Formula 3 Euro Series, la FIA European Formula 3 Championship i Masters of Formula 3.

El català arribava líder després de quatre proves de l’IGTC, amb totes les opcions pel títol en joc. Una victòria de Luca Stolz a l’última cursa de la temporada hauria estat suficient per treure a Juncadella del lideratge de la classificació, després de retirar-se de la cursa, però no va passar de la 4a posició i amb això va lliurar el títol al Mercedes del pilot català.

Mercedes va triomfar en tots els sentits, guanyant també el títol de constructors de la sèrie GT3, així com Kenny Habul i Martin Konrad, que van competir amb un cotxe de marca alemanya, van ser els millors entre els competidors de la classe Am.

Un títol compartit

Dani Juncadella va dir que els seus companys en aquesta temporada 2022 “tenen una part” del títol que ell va rebre ahir individualment. La campanya de Juncadella el va portar a acabar segon a les 12 Hores de Bathurst pilotant per a Craft-Bamboo Racing, i a guanyar les 24 Hores de Spa de compartint un Mercedes-AMG GT3 Evo d’Akkodis ASP amb Jules Gounon i Raffaele Marciello.

També va aconseguir la victòria a les 8 Hores d’Indianapolis amb Craft-Bamboo, abans de reunir-se amb Gounon i Marciello per a les 12 Hores del Golf en un intent de compartir la corona de pilots. Això no es va materialitzar a causa de la retirada del seu cotxe, però els resultats de la cursa van confirmar Juncadella com a nou campió.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments