CATALUNYA: LA Challenge Rallycracks renova el calendari per al 2023

La copa, disputada per primer cop aquest any, s’ha vist arrossegada pel mal moment viscut pel Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra per la qual cosa ha decidit obrir fronteres per la propera edició i d’aquesta manera no dependre d’un sol campionat en hores baixes.

Després de tres curses a Catalunya i una a l’Aragó durant la temporada 2022, la Challenge RallyCracks ha canviat per complet el seu calendari ficant tot el pes al costat aragonès. Així doncs per al 2023 la Challenge tindrà quatre de les set proves sobre la terra de la regió veïna, mentre que tres seran a Catalunya.

La copa s’iniciarà a Pinseque, a l’Aragó, el 25 de març, per continuar les dues següents proves sobre terres aragoneses amb Utrillas el 6 de maig i Albalate el 4 de juny. No és fins passat l’estiu que la Challenge arribarà a Catalunya amb la disputa del ral·li de Cervera programat pel dos de setembre, seguit per Vidreres el 23 del mateix mes, per tornar a l’Aragó, a Borja, el 24 d’octubre. L’última prova es disputarà a Catalunya amb el ral·li de Tàrrega.

Es tracta d’un calendari molt més ambiciós, amb tres proves més que el de 2022, amb més quilometres fora de Catalunya que poden generar un sobre cost per als participants, però alhora també el fa més atractiu per a pilots d’altres regions. A més, el nou campionat permetrà retenir els cinc millors resultats de les set proves a disputar.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments