FÓRMULA 1: Honda s’inscriu com a motorista per al 2026

Honda s’ha registrat com a proveïdor de motors de F1 per al 2026 i podria tornar a la disciplina. Aproximadament un any després de deixar oficialment la Fórmula 1, i en un moment en què encara prestava assistència tècnica a Red Bull, Honda es torna a registrar com a fabricant de motors, per al nou reglament de motors que està previst per al 2026.

Diumenge, en la presentació del Pla d’Activitats de Motorsport d’Honda, es va saber que HRC s’havia inscrit com a fabricant de motors per al 2026, quan entrarà en vigor la nova normativa de motors. Això no vol dir directament un retorn a la F1, però és almenys una “declaració d’intencions”, sobretot perquè, encara que no s’hagi pres la decisió, el registre s’hauria de fer en aquest moment.

En qualsevol cas, la probabilitat que Honda estigui a la graella el 2026 augmenta de manera exponencial i molt probablement amb Red Bull, sobretot pel final de la relació Red Bull/Porsche.

Tot s’ajunta, perquè la normativa de la F1 avança cap a la neutralitat de carboni, els motors tindran més capacitat elèctrica, i això va en la direcció del que fa Honda a la seva gamma. Ara, tot s’avaluarà, per a la tornada, o no, el 2026.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments