CATALUNYA: Presentat el nou itinerari del Rally Lloret 2023

La primera prova de la temporada 2023 del campionat de Catalunya de Ral·lis ha estat presentada. El Rally Lloret es disputarà els propers dies 10 i 11 de febrer i comptarà amb dues etapes de competició amb 177 km contra el rellotge.

La cursa recorrerà, just un mes abans, pràcticament les mateixes cronometrades que les del Rally Costa Brava, puntuable per al campionat d’Europa de vehicles històrics. Així doncs l’itinerari de la prova gironina estarà dividit en dues etapes, que es disputaran divendres i dissabte, amb un recorregut de competició que enguany s’ha vist augmentat fins als 177 quilòmetres contra el cronòmetre. V-Line Org ha programat un total de 12 trams, 6 d’ells diferents.

El ral·li arrencarà divendres amb el tram de Tossa-Cadiretes (19.2 kms), un tram que ha augmentat el seu quilometratge a la part final. Seguiran les especials d’Els Àngels (15.7), en la versió més extensa, i Santa Pellaia (9.9). El segon bucle es durà a terme ben entrada la nit. Pel dissabte la prova es desplaçarà més a l’interior, fins a la zona de les Guilleries, amb els coneguts trams de Cladells (14.6), St. Hilari – Collsaplana (16) i Osor (13), cada un d’ells a realitzar dues passades.

El Passeig Marítim de Lloret de Mar acollirà de nou els podis de sortida i arribada d’ambdues etapes, a més del parc tancat i els reagrupaments.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share