TURISMES: Rossi es converteix en home BMW

BMW M Motorsport ha signat amb Valentino Rossi un contracte que farà que l’exestrella de MotoGP estigui disponible per a altres carreres fora del programa ja anunciat amb l’equip WRT.

Rossi, de 43 anys, va ser confirmat la setmana passada com a part de l’alineació del BMW Team WRT per a les 12 Hores de Bathurst i la temporada del Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS.

El set vegades campió del món de la màxima categoria de MotoGP va disputar aquest any la primera temporada completa del GTWC Europa amb el WRT i ha estat amb l’escuderia belga durant la seva transició d’Audi a BMW.

El nou estatus de Rossi com a pilot oficial de BMW el vincula no només a l’equip, sinó també al fabricant.

«Estic molt orgullós de convertir-me en pilot oficial de BMW M i és una gran oportunitat. L’any passat vaig començar a córrer de debò en cotxes i vaig acabar la meva primera temporada amb l’equip WRT amb què em vaig sentir molt bé i estic molt content que l’equip WRT triés BMW M Motorsport com a nou soci».

“Ja he tingut l’oportunitat de provar el BMW M4 GT3 dues vegades i les sensacions amb el cotxe són molt bones. Crec que podrem ser competitius la temporada que ve.

BMW ha declarat que Rossi «podrà fer més aparicions en curses i proves a diversos cotxes de carreres de BMW M Motorsport» que s’anunciaran en una data posterior.

Rossi és el 21è membre de l’alineació de pilots de fàbrica de BMW per a la temporada 2023, unint-se a Dries Vanthoor, Charles Weerts, Colton Herta, René Rast, Maxim Martin, Dan Harper, Max Hesse i Neil Verhagen a la llista de noves incorporacions.

«Valentino Rossi no necessita presentació. Com un dels pilots de motos més reeixits de tots els temps, ha fet història. Els seus èxits a la pista i la seva personalitat l’han convertit en una llegenda viva.

Andreas Roos, director de BMW M Motorsport.

«Però Valentino ha demostrat que també és un excel·lent pilot sobre quatre rodes. Ha demostrat que l’automobilisme s’ha convertit a la seva segona casa, i aporta tota la seva passió, habilitats i compromís a aquest nou capítol de la seva carrera».

«És fantàstic que Valentino s’uneixi a la nostra família BMW M Motorsport com a nou pilot oficial l’any que ve. Tenim moltes ganes de treballar junts, ¡benvingut a bord Vale!».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments