RAL·LIS: La catalana Marina Duñach designada nova directora del WRC per la FIA

Després del nomenament d’Andrew Wheatley com a director de ral·lis de la FIA el març de 2022, Marina Duñach prendrà el relleu com a directora del WRC aquest 2023. Duñach és un figura coneguda dels ral·lis ja que ha desenvolupant tasques com a directora adjunta del RallyRACC Catalunya durant els últims anys.

«Estem encantats d’anunciar que Marina Duñach serà la nostra nova directora de categoria WRC. «Està altament qualificada per ocupar un paper exigent i estic segur que aportarà la seva àmplia experiència a la FIA amb el seu nou paper».

Andrew Wheatley

Duñach ha estat directora adjunta del RallyRACC en les últimes edicions, i ha format part del desenvolupament de la prova des del seu debut al WRC el 1991 sent responsable de les inscripcions durant els 30 anys que el Campionat del Món de Ral·lis ha visitat Catalunya. D’aquesta manera Duñach s’ha convertit en una de les persones més conegudes per a tots els equips i pilots que han passat per casa nostra.

Sempre lligada al RACC on Duñach ha desenvolupant la major part de la seva carrera, també ha estat comissària de la FIA al WRC durant sis anys. La catalana ha col·laborat estretament amb la FIA i el promotor del WRC, ocupant-me dels acords, la documentació oficial del ral·li, les inscripcions o el patrocini.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments