Cupra formarà part de la Cursa de Campions 2023

Gràcies a una col·laboració entre Cupra i Race of Champions, l’edició d’enguany comptarà amb alguns dels millors pilots del món, però també el Concept UrbanRebel Racing.

L’edició d’enguany de la Race of Champions s’associa a la marca catalana Cupra, que estarà present amb el seu concepte més atrevit i desenvolupat pensant en l’automobilisme, l’UrbanRebel Racing Concept. A través de la cursa habitual organitzada per eliminatòries, pilots com els campions del món de Fórmula 1 Mika Hakkinen i Sebastian Vettel, el campió de la Sèrie W Jamie Chadwick, els campions del món de ral·lis i ral·licross Johan Kristoffersson, Petter Solberg i Travis Pastrana s’uneixen per veure qui és el millor pilot del món.

Com diu Antonino Labate, director d’Estratègia, Desenvolupament de Negoci i Operacions de CUPRA

“El Cupra UrbanRebel Racing Concept és l’encarnació del que és possible quan es combinen les carreres i l’electrificació, i la Race of Champions és el millor esdeveniment per mostrar l’emoció que aquest Cupra aconsegueix crear amb els millors pilots de tot el món al volant”.

Desenvolupat pensant en la competició, sobretot a la pista, i amb 340 cavalls de potència (que poden arribar als 435 cavalls en determinats moments), l’UrbanRebel Racing Concept aconsegueix oferir un rendiment increïble, com els 3,2 segons que triga a accelerar de 0 a 100 km. /h, així que sens dubte serà un espectacle fantàstic veure la seva actuació a les pistes de neu ROC, a la zona del mar Bàltic, a Pite Havsbad, a 96,5 km del cercle polar àrtic, a Suècia, ja a finals d’aquest mes, a la 28 i 29 de gener.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments