FÓRMULA 1: Sulayem torna a incendiar la relació entre el campionat i la FIA

La relació entre la FIA i la F1 no està passant per un moment pacífic i les recents declaracions de Mohammed Ben Sulayem podrien contribuir al fet que la situació empitjori encara més. La F1 va assenyalar amb el dit el president de la FIA per intromissió en l’aspecte comercial de l’esport.

La notícia que el Fons d’Inversió Públic de l’Aràbia Saudita estaria disposat a pagar 20.000 milions per adquirir els drets comercials de la F1 va deixar preocupat el president de la FIA. Liberty Media va comprar la F1 per 8.000 milions i està obtenint valor de marca així que l’interès del Fons d’Inversió Públic de l’Aràbia Saudita és comprensible. Però Ben Sulayem va emetre un avís a les xarxes socials perquè aquesta espiral no perjudiqui l’esport:

“Com a guardians de l’esport de motor, la FIA, com a organització sense ànim de lucre, és prudent amb el suposat preu inflat de 20.000 milions de dòlars per a la F1. Es recomana a qualsevol comprador potencial que utilitzi el sentit comú, consideri el bé més gran de l’esport i elabori un pla clar i sostenible, no només diners. És el nostre deure considerar quin serà l’impacte futur sobre els promotors pel que fa a l’augment de tarifes i altres costos comercials, i qualsevol impacte advers que això pugui tenir sobre els seguidors”.

A la F1 no li hauran agradat les declaracions i en una carta enviada aquest dimarts pel departament jurídic de la F1 a Ben Sulayem, que també es va distribuir als equips, va expressar la seva consternació per la forma en què les declaracions havien “interferit” en el territori. dels drets comercials de F1.

“La FIA s’ha compromès inequívocament a no fer res que pogués posar en perill la titularitat, gestió i/o explotació d’aquests drets. Considerem que aquests comentaris, fets des del compte oficial de xarxes socials del president de la FIA, interfereixen amb aquests drets d’una manera inacceptable”.

Podria ser un capítol més d’un mandat fins ara problemàtic per a Ben Sulayem, la relació del qual amb la F1 sembla que es deteriora cada cop més.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments