FÓRMULA 1: Alonso ple d’optimisme per al 2023

Fernando Alonso és un dels pilot amb més talent de la Fórmula 1. Després de molts anys a la categoria reina, l’asturià va canviar Alpine per Aston Martin. En una recent entrevista al mitjà britànic autosport, Alonso va expressar la seva convicció en l’equip i el seu compromís per aconseguir resultats importants en el futur proper.

«No crec que acceptaria continuar si no cregués que tenim una oportunitat de guanyar», va dir Alonso mostrant la seva determinació per aconseguir l’objectiu més alt possible tot i que reconeix que la tasca serà difícil.

Aston Martin és un equip en reconstrucció que busca aconseguir una posició competitiva en la categoria. Segons Alonso, la clau per aconseguir aquest objectiu és posar les bases adequades per al futur.

«L’any vinent tancar la bretxa que té Aston Martin crec que no és realista, però hem de posar els fonaments que necessitem, posar la base per a futurs cotxes i treballar millor que la gent que ens envolta»

Alonso també va destacar la importància d’oferir alguna cosa especial per aconseguir el títol de campió.

«Aquest és un entorn molt competitiu, així que per convertir-te en campió has d’oferir alguna cosa especial. Estic preparat per oferir alguna cosa especial per part meva i espero el mateix de l’equip».

Quant a la seva estada en la Fórmula 1, Alonso va explicar que encara no té una data fixa per a la seva retirada.

«Crec que m’ho prendré any a any. Si faig algunes temporades així, fins i tot si rendeixo bé però no em sento feliç amb mi mateix, llavors potser paro».

Alonso també espera marcar la diferència en els moments importants de les curses.

«On crec que puc marcar la diferència és en els moments crucials de les carreres, en l’experiència, en les decisions o en pensar l’estratègia».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments