CATALUNYA: El Ral·li de La Llana presenta moltes novetats per a l’edició de 2023

El Ral·li de la Llana 2023, organitzat pel Motor Club Sabadell, tindrà lloc els dies 31 de març i 1 d’abril i promet ser una de les curses més emocionants i esperades de l´any. Aquest any, els organitzadors han decidit canviar l’itinerari respecte l’edició anterior i han preparat un recorregut modificat i desafiant per als participants.

El nou itinerari tindrà un total de 10 trams cronometrats, 5 d’ells diferents, i cobrirà una distància de 388 quilòmetres dels quals 126,43 seran contra el cronòmetre. S’espera que el recorregut ofereixi una gran varietat de terrenys, amb una nova cronometrada, un tram recuperat de l’edició de 2021 i un que canvia de sentit respecte 2022.

Però a més a més la prova aquest any comptarà amb una nova cerimònia de sortida i un shakedown prop de Ripoll per als equips i participants que així ho desitgin. A totes aquestes novetats cal esmentar el canvi de data que ha viscut la prova, passant de la tardor a la primavera.

El Ral·li de la Llana sempre ha estat conegut pel seu gran nivell de participació i aquest any no en serà una excepció. S’espera un altra vegada la presència de pilots de l’altra cantó dels Pirineus que ja l’han passat van animar la inscripció.

Sense cap mena de dubtes el Ral·li de La Llana està agafant un protagonisme cabdal dins del Campionat de Catalunya de Ral·lis, una prova per tots esperada gràcies a l’escolta activa i la gran tasca d’implementar millores que està fent l’organització.

Aquesta tasca ha tingut el seu reconeixement convertint-se amb la millor escuderia organitzadora de ral·lis de l’any 2022 segons la Federació Catalana d’Automobilisme.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments