GSeries 2023: De Ridder camí del títol

Després de disputades les tres primeres cites de les GSeries 2023, el pilot belga Guillaume de Ridder és l’únic que ha aconseguit repetir triomf en el traçat del Circuit Andorra – Pas de la Casa.

En aquesta tercera cita de les GSeries 2023, la llista d’inscrits de la categoria reina del certamen comptava amb tres pilots d’una dilatada experiència en el món de l’automobilisme internacional; Laia Sanz, Catie Munnings i Antonio García.

El pilot de QEV, Guillaume de Ridder, sembla decidit a no deixar guanyar a cap dels seus rivals de la categoria dels vehicles 100% elèctrics en les GSeries 2023. El pilot andorrà Raul Ferré i Viktor Vranckx, van estar una vegada més prop del guanyador, però es van haver de conformar amb la segona i tercera posició respectivament, repetint el podi de la G1.

Clio ICE Trophy (2RM) – Màxima igualtat

D’inici l’impressió va ser que aquesta G3 seria una repetició del meeting anterior. Els pilots del Clio Rally5 #14, van tornar a ser l’equip més ràpid de la categoria en els lliures. Lucas Darmezain i el seu company David Bouhet van encapçalar una classificació en la qual es van deixar veure en les posicions capdavanteres Alex Español “Sito” i Dylan Dufas.

No obstant això, en la continuació la situació va agafar un altre rumb. En la mànega qualificativa, Dufas va prendre el comandament amb el pilot andorrà a 2 dècimes. Els seus rivals directes van completar el top4. Era evident que tot estava per decidir.

La reacció de Darmezain i Bouhet no va trigar a arribar. Van vèncer en les seves respectives finals després de superar a “Sito” i Dufas, però aquest triomf no va ser suficient per a vèncer en el tercer parcial de les GSeries 2023.

Side by Side. Joan Lascorz repeteix a la G3


L´ex-pilot de Superbikes va començar manant en la màniga qualificativa, va ser l´únic que va baixar dels 51″ en la seva volta ràpida. En la final que va disputar, en cap moment va veure perillar la primera posició de la prova, va incrementar el seu avantatge a cada volta i va deixar que els seus rivals es «barallessin» enrere, per a aconseguir la segona posició de l´esmentada final.

José Roger segueix sense baixar del podi, en aquestes GSeries 2023, havia estat en la primera (G1) i segona (G2) posició, i en la G3 una tercera plaça que el manté com a líder provisional de la categoria i amb moltes possibilitats de repetir el triomf que va aconseguir la passada temporada.  

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments