CLÀSSICS: El Rally Catalunya Històric 2023 obre les seves portes

Els propers 14 i 15 d’abril Salou tornarà a ser epicentre dels cotxes clàssics i històrics a casa nostra. El RACC ja té gairebé a punt la que serà la setena edició del Rally Catalunya Històric, la prova de regularitat en carretera tancada que des de fa uns anys té la Costa Daurada com a centre neuràlgic.

Des de l’any 2019 l’esdeveniment de regularitat organitzada pel RACC ha trobat a Salou el refugi ideal per organitzar la prova. Anteriorment s’havien realitzat edicions que travessaven la frontera direcció a Perpinyà per rememorar una prova mítica com era el 2 Catalunyes.

ralli_catalunya_historic_porsche_taronja

Per l’edició de 2023 el ral·li tindrà un recorregut amb 150 km de trams de regularitat d’un total de 500 km de què constarà el ral·li. El passeig marítim de Jaume I de Salou serà escenari principal de la prova que comptarà amb tres modalitats, Legend (exhibició), Regularitat (55 km/h) i Regularitat Sport (70 km/h). Com en anys anteriors, l’itinerari el composaran 10 dels trams emblemàtics per on es disputaven fins ara els trams de la cita mundialista de casa nostra, el RallyRACC.

Paral·lelament al ral·li, el RACC també a preparat per al dissabte dia 15 una trobada de vehicles clàssics oberta a qualsevol aficionat. Els participants, després de concentrar-se al parc i sortir des del mateix podi que els participants a l’esdeveniment principal, faran un recorregut no competitiu i realitzaran un dels trams, podent gaudir d’unes sensacions molt similars.

Els millors especialistes de la regularitat s’han donat cita a la prova del RACC. Els últims guanyadors han estat Josep Maria Bardolet – Carles Jiménez (Seat 124 Especial 2000, 1978)

Ja s’ha obert el termini per a cursar les inscripcions de la prova a través del web de la prova: www.rallycatalunyahistoric.com.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments