WRC: L’Acròpolis es confirma dos anys més al calendari

L’Acròpolis de Grècia romandrà al Campionat del Món de Ral·lis almenys fins al 2025 després de l’ampliació de dos anys de l’acord amb el promotor del WRC. També s’ha confirmat avui que el ral·li seguirà a la ciutat amfitriona de Lamia per a l’edició del 2023.

El Ral·li Acròpolis va ser membre fundador de la temporada inaugural del WRC el 1973 i va tornar al calendari el 2021 després de vuit anys d’absència.

La prova ha utilitzat trams clàssics de muntanya com Elatia, Bauxites i Tarzan, tots considerats grans desafiaments als anys setanta, així com un tram superespecial a l’Estadi Olímpic d’Atenes, que va atraure 65.000 espectadors l’any passat.

Aquest acord assegura el lloc de Grècia al Campionat del Món de Ral·lis durant els propers dos anys i protegeix el futur del que és, sens dubte, un dels ral·lis més famosos del món»

WRC Promoter, Simon Larkin

“Estic encantat que el 70è aniversari del Ral·li Acròpolis sigui una gran ocasió per celebrar no només el passat, sinó també el futur. La pròrroga de dos anys de l’acord és el resultat de l’excel·lent cooperació, la confiança entre el Govern grec, la FIA i el promotor del WRC, però també de la impecable organització que hem tingut a les dues últimes edicions».

Lefteris Avgenakis, Viceministre d’Esports i President del Comitè Organitzador de l’EKO Ral·li Acròpolis de Grècia

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments